For vennskaps skyld

Jeg er en djevel til å spille poker. Så god, faktisk, at vennene mine nekter å spille med meg mer. Jeg har loppet dem for penger og fine klokker, så de er kloke av skade, og foreslår at vi skal gå på kino isteden. Jeg har lyst til å beholde vennene mine. De er hyggelige og fine, så jeg har gått med på å overføre den sosiale aktiviteten til kinosalen. For all del, jeg liker å se film. Men jeg må jo fortsette å spille poker, det er det morsomste jeg vet. Jeg har funnet løsningen.

Jeg kom over nordicteamgym.com, og der kan jeg sitte i timevis. Jeg kan reglene fra før, og de tilbyr mange typer spill. Noen av vennene mine spiller der også, men de vet ikke at motstanderen er meg. Da hadde de nok stukket av med en gang. Jeg er fornøyd. Jeg kan fortsette å tjene penger på poker, samtidig som jeg kan hygge meg med vennene mine på andre måter. Nå har jeg råd til å spandere kino på dem også.