Om man tar sjansen

Venninna mi hadde lenge mast om at jeg måtte være med på pokerlaget hun og noen andre damer på jobben arrangerer. Jeg kunne ikke poker, så jeg hadde ikke så lyst. Jeg hadde ikke tenkt å være deres minibankautomat, som de bare kunne forsyne seg av. Til slutt rådet hun meg til å gå inn på nordicteamgym.com, så jeg kunne lære meg reglene, og få litt øvelse. Jeg var noe motvillig, men hva gjør man ikke for en god venn? Jeg satte meg til rette i sofaen, logget meg på, og prøvde noen spill.

De første gangene var det litt vrient, men etter noen forsøk, begynte jeg å forstå hva det gikk ut på. Og det var moro! Nå har jeg vært med på pokerlaget deres flere ganger, og det har vist seg å være riktig så hyggelig. Jeg har blitt god venn med flere av damene som er med der, og de er ikke skumle i det hele tatt. Jeg har faktisk tatt med meg kveldens pott ved en anledning. Den følelsen er ikke lett å glemme. Hadde jeg ikke spilt på nordicteamgym.com, hadde jeg nok aldri fått sjansen til det.