Øvelse gjør mester

Jeg har en vennegjeng jeg har holdt sammen med siden vi gikk på skolen. Det er snakk om seks-sju mann som tilbringer mye tid sammen. Vi drar på ferie, fotballkamper, spiser middag og fester. De siste årene har vi hatt pokerlag en gang i måneden. Det er topp stemning, og veldig hyggelig. Vi gjør det mest for det sosiale, men jeg har vært ganske elendig, og alltid vært den som tapt mest.

For å prøve å gjøre noe med dette, fant jeg fram til nordicteamgym.com, og spilte litt der. Jeg var forsiktig med innsatsen i begynnelsen, men etter hvert begynte jeg å få dreisen på spillet, og ga litt ekstra gass. Sakte men sikkert begynte jeg å vinne penger. Jeg sa aldri noe om dette til de andre, og de fikk seg nok en skikkelig overraskelse da den evige taper begynte å håve inn pott etter pott.