På bedringens vei

Den sommeren jeg brakk foten, var også den sommeren jeg forelska meg i nettpoker. Jeg var ute på tur i marka, og hadde et stygt fall. Jeg brakk foten, og måtte sitte hjemme med gips i flere uker. Jeg er vant til et aktivt liv, så jeg kjedet meg enormt. Men det var mest i begynnelsen. En kompis kom innom, og han snakket om å spille poker på nettet, og at han hadde vunnet en skikkelig stor sum på nordicteamgym.com. Jeg hadde ikke mye annet å ta meg til, så jeg fikk veldig store ører der jeg satt.

Da han hadde gått, gikk jeg inn for å sjekke opplegget, og jeg har ikke angret siden. Jeg hadde spilt litt poker før, med venner, men det var mest for å ta en øl og være sosiale. Her var det snakk om å spille skikkelig poker. Jeg hadde det gøy i flere timer, og glemte helt å irritere meg over gipsen. Nå er foten min helt fin igjen, og jeg sykler som aldri før, men innimellom sniker jeg meg til å spiller noen timer med nettpoker. Det kan jo hende jeg får lyst på ny sykkel en gang.