Spenning i en grå hverdag

Jeg har små barn, så jeg har nødt til å sitte mye hjemme på kveldene. Jeg pleide å kjede meg, og lengte ut i det sosiale livet jeg hadde før de ble født. Jeg er ikke så glad i å se på tv, og jeg er veldig sliten når kvelden kommer. Jeg må ha noe som fenger meg. For et en tid tilbake oppdaget jeg at man kan spille poker på nettet. Jeg ble anbefalt nordicteamgym.com av en god venn, som også spiller jevnlig. Han kunne fortelle at han hadde vunnet ganske mange ganger her, og at han i alle fall hadde gått i pluss.

Dessuten fløy tiden av gårde, og han hadde det gøy. «Hvorfor ikke?», tenkte jeg, og logget meg inn. Det tok ikke lange stunden før jeg var fullstendig hekta. Poker er et fantastisk spennende og underholdende spill. Det inneholder så mye: Spenning, drama, psykologi, seier og tap. Når jeg sitter rundt det virtuelle bordet, kjeder jeg meg over hodet ikke.